Hur skiljer man vattentäta replica klockor av olika nivåer-fake Rolex

Naturligtvis är för att uppnå lämplig standard en vattentät vattentät nivå, till exempel 30 meter, 50 meter, 100 meter och liknande. D., huvudyta, bakstycke, ytvattentät förkläde. En vattentät klockor kopior på 30 meter (3 atmosfärer eller 3 atmosfärer) kan användas för daglig vård eller regn, där vattendroppar översvämmer ytan utan att lägga på press på bordet. Vattentätet 50m är lämpligt för simning och generellt fake rolex familjearbete, och 100m vattentabellen kan användas för simning, dykning och andra undervattensprojekt.

I allmänhet bör vattentäta klockor kopior inte vara heta, bastu eller stora förändringar i omgivande temperatur. På grund av den vattentäta gummiringen kommer effekten på temperaturen att expanderas, vilket minskar kylautvidgningen och accelererande åldring, vilket påverkar den vattentäta funktionen. Och runt de relativt små vattendammamolekylerna är det lätt att tränga igenom människokroppen och orsaka inre mekaniska skador.

Klockan ska hållas i normalt läge och tråden ska spännas. Justera inte vattennivån.

Även om det är en professionell vattentät klockor kopior, ska dess vattentäta förkläde replica rolex bytas ut inom ett år, annars kommer dess vattentäthet inte att garanteras. Varje gång det bästa batteriet byts ut, är kvartsuret också förknippat med den vattentäta delen för att säkerställa god vattenbeständighet.